imagesCAKR53AB_1379154664.jpg

MijnZonneboiler.nl

MijnZonneboiler.nl heeft als doel ideologie en economie bij elkaar te brengen.

Onze zonneboilers zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat waardoor er ook in de winter voordeel behaald wordt. Ons doel is om de terugverdientijd van uw investering zo kort mogelijk te houden, zodat u er ook nog aan verdient.

Onze zonneboilers zijn speciaal voor ons samengesteld in de fabriek, doordat er geen groothandel tussen zit kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Wij durven te zeggen dat wij de goedkoopste leverancier van Nederland zijn.

Indien u gelijktijdig uw CV ketel of combiketel wilt vervangen kunnen wij deze met flinke korting leveren, afhankelijk van merk en type kan dit tot 20 - 25% oplopen.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk vandaar dat onze zonneboilers alle testen doorlopen hebben in een Duits gespecialiseerd laboratorium. Daarnaast is er voor elk boilertype die wij leveren een opbrengstverklaring afgegeven door TNO.

Wij zijn officieel geregistreerd bij Agentschap NL. Dit is een onderdeel van het Ministerie van Economische zaken dat voor de overheid alle subsidies regelt.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, vragen wij voor u de subsidie aan. Wij stemmen met u de informatie af die nodig is voor het opstarten van de aanvraag en wij regelen de rest.

Wanneer u bij contact uw gegevens invoert dan nemen wij contact met u op.

Om een werkende demoset te zien kunt u ons bezoeken op afspraak, of op zaterdag vanaf 10:00 tot 17:00

 

Bedrijfspand MijnZonneboiler.nl

 

MijnZonneboiler.nl

Winsumerweg 2

9953 PA Baflo

 

Telefoon:   06-53171207  

Mail:          info@mijnzonneboiler.nl

Internet      www.mijn-zonneboiler.nl